H γεύση του λιπαρού ίσως να προστεθεί επίσημα στο μέλλον ως έκτη στις υπόλοιπες πέντε βασικές γεύσεις, αφού, σύμφωνα με τους ερευνητές, φαίνεται πως ο άνθρωπος μπορεί να την ανιχνεύσει και να την ξεχωρίσει από τις άλλες.
Επιστήμονες στις ΗΠΑ απομόνωσαν την ικανότητα του ανθρώπινου ουρανίσκου να αισθάνεται τη γεύση του λίπους ως μιας διακριτής γεύσης σε σχέση με τις άλλες (γλυκό, αλμυρό, πικρό, ξινό, ουμάμι). Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr
//
from PRESS-GR.com ΕΙΔΗΣΕΙΣ http://ift.tt/1fHZ27o
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου